សម្លម្ជូរ​ត្រីឆ្អើរ (ត្រីឆ្អើរ ឬ ត្រីងៀតអាំង ៣ខាំ) - Business Buddhism

Website

សម្លម្ជូរ​ត្រីឆ្អើរ (ត្រីឆ្អើរ ឬ ត្រីងៀតអាំង ៣ខាំ)

ចែករំលែកចំណេះដឹង

 


៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ត្រីឆ្អើរ ឬ ត្រីងៀតអាំង ៣ខាំ

២- ប៉េងប៉ោះ ៥ផ្លែតូចៗ

៣- រំដេង ហាន់ស្តើងៗ ៦ទៅ៧ចំនិត

៤- គល់ស្លឹកគ្រៃ ២ទៅ៣គល់ (ហាន់ប្រឆិតៗ)

៥- ស្លឹកក្រូចសើច ៦ទៅ៧សន្លឹក

៦- ទឹកត្រី ៣ស្លាបព្រាបាយ

៧- ម្ទេសគ្រៀម ១០ផ្លែ

៨- ខ្ទឹមក្រហម ៥ដុំ ពុះជាពីរ

៩- ទឹកអំពិលទុំ ២ស្លាបព្រាបាយ

១០- ម្រះព្រៅ

១១- ទឹក ១លីត្រ

៙ របៀបធ្វើ ៖

១- ដាំទឹកអោយពុះ ដាក់ខ្ទឹមក្រហម រំដេង ស្លឹកក្រូច គល់ស្លឹកគ្រៃ រួចដាក់ទឹកត្រី ទឹកអំពិលទុំ និងប៉េងប៉ោះចូលដាំអោយពុះប្រហែល ២នាទី។

២- ពេលទឹកកំពង់ពុះ ហែកត្រីដាក់ (ហែកជាដំៗ) រួចដាក់ស្លឹកម្រះព្រៅ និងម្ទេសចូលជាការស្រេច៕

No comments:

Post a Comment